Monday, October 30, 2017

Album : Cameron Highland 2017

Assalamualaikum.

Tampal memori.
Short vacation ke Cameron Highland.
Trip raya.
Menginap di Copthorne. 
Best!

-------------------------------------

Lepas ni nak ambil gamba hotella.
Alah acah-acah review hotel gittew.
Tapi kali ni umi kurang sihat. Tak sempat nak berfikir.
Huu.

--------------------------------------
Tapi umi still enjoy sebab jalan dengan family kan.
Nak-nak now family umi dah berkembang!

jom usha gamba.
----------------------

Umi selpi dengan umi. hii.

our small family.

eyy gewammnya!

Menunggu baba dengan mamu turun ladang teh.
Umi tak berdaya la nak oii.

Ceria!

Sejuk-sejuk pekena steamboat kat Hotel titiwangsa.

Lavender Garden. Kebetulan purple sangat weolss.

Biasala baba tolong pikul handbag umi tu. hahahah
Nani nak photo2 dengan cucunya.



Mood raya kan. Tu pasal berjubah.

Sebelum check out.

Kat Kea Farm kot tym ni.
Lama baru update tak berapa ingat dah oii.

eleh! malu2.

Bapak kau berdrama kat lavender garden.
Dipetiknya bunga org tu.
Pandai je baba!

1 2 3 cheese~~~~
Bye for now.

-------------------------

Short video.




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...