Tuesday, June 7, 2011

.:: SeLaMat BerBahaGia ::.

Assalamualaikum..

Ucapan Selamat Pengantin Baru buat,

Khadijah & M.Hizwan 

----- dan ----- 

Hakim Shah & Suzliana




Di ijabkabul suami & isteri, 
Jodoh pertemuan sudah tersurat,
Berkasih sayang suami isteri,
Semoga berbahagia dunia & akhirat...



Majilis Ibu Saudara (Khadijah & Hizwan)

Kaklang(adik), BaitiL a'TiQa,  Khadijah(ibu saudara), asma(ibu saudara)

My Lovely Atuk~~~~ (Ayah pengantin perempuan)

Semoga  Makcik diredhai Allah....


Selamat sudah... (M.Hizwan)


Majlis Sepupu (Hakim Shah & Suzliana)

Ayah & Ibu Saudara (Abu & Umi Pengantin Lelaki)

Amin3~~ Ya Allah....
Semoga Abang Selamat akhirat dunia.....


(^-^)
Doa sentiasa mengiringi....
Selamat Berbahagia <3


-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------

Alhamdulillah... Syukur kepada Allah...
Serasanya sudah lama saya tidak mengupdate blog ni... Hermm... Minggu pertama cuti ni memang sibuk dengan kenduri kahwin saudara sebelah Umi (Khadijah & Hizwan) dan saudara sebelah Abah (Hakim & Suzliana). Tarikhnya pulak dekat2... Alahai~~~~~ Minta maaf saya ucapkan kepada mereka yang saya reply emelnya lewat. Bukan sengaja ye... Mudah - mudahan Allah meredhai anda semua. Insyaallah. Sahabat - sahabat semua doakan mereka -mereka ini cepat baby tau. (^-^)


p/s:- "Barakallahu lakuma wabaraka alaikuma, wajamaa bainakuma fi khoir...."


Ditulis di,

20 comments:

yatie Awang said...

selamat pengantin baru juga buat pengantin tu....semoga berbahagia

نور توفيقة ادريس said...

Nanti datanglah jugak for my wedding=)

sYaHeeDah said...

salam..

impian melengkapkan sebahagian dari iman =D

~kueh~ said...

barakallahulakum:)
alhamdulillah~_~" y

D-yana7879 said...

slmt pengantin baru... semoga kekal ke ank cucu...

عقيله said...

selamat pengNTIN Bru...semoga bahagia hgga ke syurga~ aminnn ( doa untuk si pengantin~)hehehe

Anonymous said...

Enti pula bila tarikh langsungnya? Jangan lupa habaq noh. Selamat buat pengantin penganton.

BaiTiL a'tiQa said...
This comment has been removed by the author.
BaiTiL a'tiQa said...

Yatie Awang:-
Insyaallah... Pengantin bace da kot?
(^-^)


NurTaufiqah:-
Insyaakkah... Jika dipilih Allah...
(",)

BaiTiL a'tiQa said...

Syaheedah:-
Salam 2,

Amin~ Amin~ Amin~
(^-^)


Kueh:-
Tgu enti pulak. Hee... Seronok jalan2 ke rumah enti hari tu... (^-^)

BaiTiL a'tiQa said...

D-Yana:-
Insyaallah.. Bahagia di dunia bahagia di akhirat... (^-^)


KQ:-
Amin~~ Amin~~ Amin~~

BaiTiL a'tiQa said...

Anonymous:-
Tarikh langsung apa ni? (^-^)
Lagi cantik kalau letak nama walau x letak url.... Kan... (",)

BaiTiL a'tiQa said...

Nur Taufiqah:-
#Insyaallah... (TER...)

Ishak Zaini said...

Assalamu'alaikum.

Hj Manan tu Pakcik ye? Seronok dengar dia cerita pengalamannya masa keluar di Brazil dulu? Hj Khalid pun ada pertalian kekeluargaan dengan saudari juga ke?

Ishak Zaini said...

Moga Allah limpahkan kebahagiaan buat pengantin..

BaiTiL a'tiQa said...

Ishak Zaini:-
Wa'alakumussalam...

Ya, bapa saudara saya.Memang seronok. Mudah - mudahan Allah pilih kita pula ke sana satu hari nanti. Haji Khalid mudir madrasah ye? Xad pertalian. Moga diri dicintai Allah...

semut api said...

barakallahufiq..
suka tgok wanita yg pkai niqab.
moga istiqamah =)

BaiTiL a'tiQa said...
This comment has been removed by the author.
BaiTiL a'tiQa said...

semut api:-
Syukran...
Insyaallah...
"Moga dirimu dicintai Allah"

(^-^)

Bulan Syurga Firdausi said...

sy baru nk bace entry yg ni...ya Allah cemburu nye sy..bertuah sgt shabab tu alhamdulillah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...